11 юни 2009

Юруш!!! Безплатни компютри!!!


Получих приятелско писмо по електронната поща. Друг път тази приятелка ми пращаше забавни презентацийки, но сега ме изуми. Аз няма да пратя това на никого! Омръзнало ми е да ме вкарват в рибарски мрежи. Айде този път без мен. Смятам тази акция за поредния номер за набиране на потенциални клиенти и жертви на интернет-тероризъм.
Вие как приемате това:

Здравейте, всички!

Компанията Ericsson раздава безплатно преносими компютри, с цел да се противопостави на Nokia, която прави същото. Ericsson желае да разшири своята известност. По тази причина Ericsson раздава безплатно новия преносим компютър WAP.

Всичко, което трябва да се направи, е да се изпрати това съобщение на 8 ваши познати. До около две седмици ще получите компютър Ericsson T18.

Ако съобщението бъде изпратено на 20 или повече души, ще получите дори компютър Ericsson R320. Важно: Копие от съобщението си трябва да изпратите на

anna.swelung@ericsson.com

Важно е да се знае, че това не е измислица, а наистина действа! Затова, доставете си удоволствие, като си направите подарък с един от тези преносими компютри.

Късмет!

Как разчитате посланието, а? Тук естествено не съм сложила множеството адреси и имена, до които е разпратено съобщението. Ако искам обаче, мога да ползвам адресите за каквото ми хареса.

Обаче който иска да получи безплатен компютър от Ериксон - моля! Адресът го има. Късмет!
Юруш - да не свършат под носа ни безплатните машинки!!!
Всъщност - има ли безплатен "обяд"?

8 коментара:

fen каза...

Лелееее, няма да си отварям пощата 2 седмици поне:)

borislav каза...

Това е тотална измислица. Моделите T18 и R320 съответсват на телефони произвеждани от компанията в близкото минало> Второ такава компания вече няма, защото Сони ги купиха и сега е сони - ериксон. И трето: безплатни обяди отдавна няма, най - много да ти излезе още по - скъпо :)

kenkal каза...

И аз така мисля, въпреки че не знам за марките и моделите толкова. Обаче да знаеш колко адреси видях... Жалко че още се хващат хората на такива въдици! :(

Анонимен каза...

да само че тези модели не са компютри а са май най - старите гмсм-а на Ериксон тоест тухли

kenkal каза...

Въпросът не е до моделите и до предметите конкретно. въпросът е свързан с нашата човешка склонност да се хващаме на какви ли не въдици. Още повече като чуем, че някой се натиска да ни даде нещо безплатно!

Lili каза...

Хе-хе :) И аз имам-три на брой.Но по-интересното е,че ги получих от виден софийски архитект,счетоводителка на голяма българска компания и един мениджър-това ме зачуди....
Изпратих...пък да видим :)

kenkal каза...

Сега като получиш три броя, ще проявиш благородство и ще обявиш състезание за двата.
;)

ПП - моето писмо е от преподавател в солиден наш университет... :о

Павел Борисов Николов каза...

Безплатно е само сиренето в капана!