14 ноември 2010

Мъже срещу жени / Men vs Women

На кой етаж направи избора си? Който иска, нека отговори на този въпрос след като прочете ей това:
Открили магазин, в който можело да си купиш жена или мъж (с цел задомяване). Магазинът бил на 7 етажа с входове от двете страни - от единия влизали само мъжете, а от другия - само жените. В тоя магазин допускали всекиго само веднъж и всеки можел да направи само една "покупка". На следващия етаж клиентът можело да се качи само ако не е направил избор и не е "закупил стока". Веднъж обаче преминал на по-горен етаж не можело да се върне на по-долния.

В отдела за мъже царяло голямо оживление. Жените влизали и можели да избират още на първия етаж "Мъже с работа". Някои жени се спирали, но повечето искали да видят какво предлагат по-нататък и продължавали към етаж ІІ, където предлагали "Романтични и галантни мъже с доходна работа". "О, чудесно! Да видим какво предлагат на другия!" - си казвали доста от посетителките и се качвали по-горе. На ІІІ етаж избирали от изложените "Романтични и галантни мъже с добра и доходна работа, които с удоволствие слушат и разговарят", но малко спирали там. На ІV етаж се предлагали "Мъже богати, романтични и галантни, добри слушатели и събеседници и обичащи да доставят сексуални удоволствия на жените"; на V - "Красиви и богати мъже, романтични и галантни, добри слушатели и събеседници, обичащи секса и даващи пълна свобода на съпругите си"; на VІ - "Красиви, романтични, галантни, богати, обичащи секса, даващи пълна свобода на съпругите си и помагащи в домакинството всеотдайни мъже". Жените ахкали и охкали, потривали доволно ръце с мисъл за това какво ли ги чака на следващия етаж и окрилени от големите и прекрасни перспективи, се качвали все по-нагоре и все по-нагоре. Редиците им не оредявали твърде.
На VІІ етаж "пазаруващите" дами били посрещани от голям надпис "Благодарим, че ни посетихте. Предложенията са изчерпани", след което напускали разочаровани магазина.

В отдела за жени "потребителите" били не по-малко. На първия етаж вниманието на "купувачите" било грабвано от "Богати жени". Мъжете оглеждали с възхита изкушаващите предложения, някои се спирали и излизали от магазина с избраницата си, а други продължавали към ІІ етаж. А там, на ІІ етаж, ги посрещали обяви за "Богати жени, които обичат да правят секс". Мъжете се спирали и свършвали работата, за която били влезли в магазина. На горните етажи я се излъжел да се качи някой, я - не. Така и не се разбрало какво точно предлагат там. Просто всички потребители излизали доволни и щастливи след посещението си на ІІ етаж.
Изводите и откровенията (те въобще не са задължителни) - в коментарите. А като поздрав за всички посетители е клипчето. Приятно гледане!


Няма коментари: