19 май 2009

Малки промени по блога

Осмелих се да поставя собствената си снимка, а не тази на кучето. Нали като заставам с името си, трябва и лицето си да покажа. Та така! Освен това смених тапета, но съдържанието и бъркотията от теми и вълнения няма да сменя. Ей така изглеждаше до днес моето скромно листче. Ама вече е друго. Аз си го харесвам, нищо че още не съм свикнала.
Освен това поразчистих малко статийки, които вече не представляват интерес и за мен даже. Промених таговете и смятам, че сега е по-лесно да се намерят старите интересни неща.

12 коментара:

Блог на Павел Николов, астрофилолог каза...

Честито!!!
Имам някакво смътно чувство, че в такива случаи човек трябва да почерпи!

kenkal каза...

Готово - имаш една бира.
:)

Анонимен каза...

Много добре, ако решиш да се разделиш със скучните и еднообразни темплейти на блогер, можеш да си свалиш нещо свежичко от този адрес.

http://btemplates.com/

Само не взимай като моята :)))))

Aquawoman каза...

Аз не виждам голяма промяна в блога ти, поне не се забелязва на пръв поглед. Свежо е .

kenkal каза...

Валентине, благодаря за линка! Исках да се възползвам, но нещо не ми стигат уменията.

Aquawoman, това обяснява и неголямата разлика с предходния вид. Такива са възможностите на блогер. Ако успея обаче, ще избухна в нещо различно. Наистина!

Aquawoman каза...

kenkal, изтегляш HTML-кода от сайта и отиваш на ОФОРМЛЕНИЕ-HTML. Премахваш стария код и слагаш новия на негово място. (Не забравяй първо да натиснеш "Визуализация" за видиш как ще изглежда!
Ще ти се наложи наново да си поиграеш с подредбата на елементите по страницата, но става бързичко :)

Aquawoman каза...

Ааа, пропуснах. Някой път като изтеглиш файлчето трябва да го разархивираш и да го поставиш от мястото, където пише "Качи от твърдия диск" Намираш го в папката и го поставяш. Две секунди работа. Успех :-)

kenkal каза...

Приятели, благодаря ви! С тапета се справих, ама пък обърках куп други неща. Сега ще се справям постепенно и с тях. Обаче ми осигурихте предизвикатерство. Благодаря!

morrt каза...

ВЕрно, надолу голЕма мацаница станАло, ама пък радва. Освен това, аз винаги съм гледал какво казваш и рядко съм се заглеждал другаде, освен в блогрола. Сега, като обърна внимание, вярно, че е някак по-ново. :)

Блог на Павел Николов, астрофилолог каза...

Давай смело! Проба - грешка, проба - грешка: най-сигурен метод за постигане до добър резултат. Сума ти и научни открития са направени така.

GaN каза...

Честити нови дрешки на блога! :)

kenkal каза...

:) Мерси! :)