16 януари 2010

Наистина ни писна! Въоръжаваме се!

Е, наистина вече му е накипяло много на човека. Ама и на мене. Сигурна съм, че и на доста като мен.
На един познат му дошла идеята и дори я реализирал. Сега изразява мнението си на практика като лепи върху стъклата на колите ето тези стикери.











Може скоро нищо да не се промени, но поне шофьорите, паркирали като идиоти, да разберат, че не ни е безразлично и ни пречат!











То за нашите тротоари епопеи могат да се създадат. Ама и като трябва коли да обикаляш, като баш на твоя път (пешеходните пътеки и велоалеите) са спрели автомобили, иска ти се поне да не си спестяваш мнението. Що да се тровиш вътрешно като псуваш на ум?

Та така - въоръжена съм вече. Въоръжете се и вие!


7 коментара:

Черна котка каза...

Чудесна идея. Само си мисля - ще ги стресне ли тоз епитет, макар и с по-едри букви? Все пак - става дума за нашите шофери - те "пе....ст" и "п.... си майна" ги имат за учтив поздрав. Еле пък ако е таксидижия...
Все пак - мисля да пробвам и аз обаче.

kenkal каза...

Знам ли дали ще ги стресне. Сигурно не. Ама нали ще трябва да отдели време за отлепяне. Пък и зависи къде е лепнат стикерът. И... нали околните ще го пообсъдят.
Малко морално неудобство да изпита въпросният идиот, все ще е нещо.

Блог на Павел Николов, астрофилолог каза...

Чудесна идея!

Savlena каза...

Чудесна идея, Нели!Както виждам този дефект и по Варненско го има...А аз си мислех ,че вируса ходи само по нашите странджалии ...Ще си направя такива стикери и ще им ги лепя !Весел уикенд! :)

Petya каза...

Подкрепям идеята, макар че е малко грубо. Честно казано проблемът във Варна е, че в повечето случаи шофьорите наистина няма къде да паркират, което не ги оправдава,но ги разбирам. Особено в центъра предпочитам да се движа пеша, отколкото да губя ценно време в търсене на място за паркиране, което струва нерви и време. Общината трябва най- после да разреши и този проблем с изграждането на места за паркиране, но кога ще стане...
А до тогава бъдете внимателни с разлепването на стикери, че някой може да пострада.

kenkal каза...

Внимателни сме! Как иначе. :)
Малко груб отпор не пречи.

Биби каза...

Чудесна идея! И на мен ми писна да спират на аварийни, където си пожелаят, да паркират като идиоти и да се държат като каруцари на пътя!