21 август 2009

Портфейл в морето

Преди половин час на плажа в Аспарухово синът ми намери във водата портфейл. При първия оглед видяхме доста документи. Поизмихме съдържанието и прочетохме имената. Лична карта, шофьорска книжка, контролен талон и няколко други важни неща намерихме вътре. Пари няма - само някакви дребни монети. Сега след душа отиваме да го носим в полицията.

Притежателят, Александър Д. А. от Свищов, дано отиде по-скоро в полицията.

ПП - Май е добре и телефон за връзка да държим в потрфейлите си, че по-бързо да ни откриват, ако евентуално искат да ни върнат нещата.

4 коментара:

morrt каза...

То пари е имало, ама преди да "влезе" да се изкъпе.

kenkal каза...

И аз така мисля.
Монетите бяха на стойност 2.48лв. - с две думи не ги броим за пари.

Полицаят, който прие нещата, каза, че информацията веднага ще влезе в системата и ще бъдат изпратени (къде не разбрах)- дано човекът бързо си получи документите, че сигурно му гори огън на главата.

Анонимен каза...

Бях писал, че на жената и откраднаха портмонето. След като ходи по мъките за нова лична карта, дебитна карта и карта за градския транспорт, добри хора намерили документите и лично дойдоха да ни ги върнат.Благодарих им.

kenkal каза...

В нашия случай щеше да е доста трудно да търсим човека, който е от Свищов. Може да е студент, може да е бил на почивка... Ако беше варненски адрес и ние щяхме да ходим да го търсим лично. Наистина се надявам да му бъдат спестени ходенията по мъките.