Такива ярки и необичайни букети не очаквахме да красят масата.
Някои се пулиха, стараейки се да покажат колко много такива букети са виждали. Другите се чудихме от какво ли са направени розичките в тези наситени основни цветове. На всичкото отгоре открито коментирахме впечатленията си от украсата.
Мен най ме впечатлиха "хризантемите" във втория букет. Бях далеко, затова любопитството ме гложди повече време, докато успея да пипна и помириша китките и да бръкна под зелените клонки.
Някои се пулиха, стараейки се да покажат колко много такива букети са виждали. Другите се чудихме от какво ли са направени розичките в тези наситени основни цветове. На всичкото отгоре открито коментирахме впечатленията си от украсата.
Мен най ме впечатлиха "хризантемите" във втория букет. Бях далеко, затова любопитството ме гложди повече време, докато успея да пипна и помириша китките и да бръкна под зелените клонки.
5 коментара:
Някои ги правят от хартия
И? От какво са, разбрахте ли?
Ха-ха-а! Не очаквах да затрудня когото и да било. Ама щом е тъй, подсказвам: цветята от втората снимка могат да се хапват направо, а от първата е нужно да се изпържат и тогава - може.
За първите все още не съм сигурна, но щом трябва да се пържат най-вероятно са от картофи. А вторите са от лук!
:)
Да! "Розичките" са от суров картоф. А вторият букет е от лук (аз ги нарекох хризантеми), моркови и краставици (някои цветчета са само от краставица или само от морков, а други са в комбинация).
Явно картофите и лукът са киснати в кулинарни бои. А краставицата и морковът са достатъчно ярки и така. Лукът е отрязан малко над средата и е използвана тази част, която е към брадата (достатъчно здраво е мястото, за да се набоде и да се задържи дълго на шишчето).
:)
Публикуване на коментар