08 юли 2010

Тц! Тц! Тц!

Брей какво вещаели македонските звезди за хората от моята зодия, че и за другите зодии де. Аз обаче си направих извадка от ей тука само за раците. Другите да си четат сами!
;) Та значи ей го на какво пише:
Рак - Овой е стандарт у сите зодии. Сите дека сте се пръкнали у тая зодия чекайте писмо. Що сте сакали преди време, ке стане. Писмото ке го получите и отворите към среда, и ке зинете – не верувате? Оти не верувате щом сите дзевзди са се строили и чекат да им командувате? Оно и македонецот Мойсей не е верувал и 40 лета е обикалял као гламав из пущинякот, а е требало само да си види що му редат дзвездите и те така…. Ама виека нема да се радувате гламаво, а ке пазите дискредичко поведение, оти се не знае писмото от папата или от арменскиот поп е. Към Петок ке видите некой дека не сте го виждале со много годин. Убавото е дека и он не ви е виждал толкова време и е заборавил дека имате едни пари да му връщате.
Според мен преводът трябва да е :
Рак - е това е стандарт (еталон) за всички зодии. Всички, които сте родени под този знак, чакайте писмо! Каквото сте си пожелали преди време, ще стане! Писмото ще получите и ще отворите около сряда, ама ще викнете: "Не вярвам!" И защо не вярвате, щом всички звезди са се строили и само чакат вашите заповеди? Той и македонецът Мойсей не вярвал и 40 години е обикалял пустинята като гламав, ама е трябвало само да види какво му вещаят звездите и... Ама вие не трябва да се радвате като глупци, ами да се вардите - достойно да се държите, щото не се знае писмото от кого е - дали е от папата, или от арменския поп. Към петък ще видите някого, дето не сте го виждали от много години. Хубавото е, че и той не ви е виждал толкова време и вече е забравил, че имате да му връщате едни пари.
Ех, хороскопи, хороскопииииии!
Според мен още по-хубаво би било тоя, дето ще го срещна към петък, да има да ми връща едни пари, които вече съм отписала и изтрила от паметта си, и да ме търси преднамерено, за да ми ги върне с лихвата! :) ;)
Петък е утре. Който има да ме среща с такава цел, да не вземе да пропусне! Знаете ми координатите! ;) Пък в събота ще споделя дали хороскопът важи.




3 коментара:

Ирония Идиотова каза...

Хаххахах, много ти благодаря за статията. скоро не се бях смяла така:) Веднага ще я споделя и с други. Може, да?:)
Поздрави:)

Nightwish El каза...

Не е вернУ!
Никво писмо не съм получила!
ВъзмУтена съм!
:)))

Най-Убавата зодия е нашта!

kenkal каза...

Ирония, може, разбира се. Иска ли питане!
Nightwish El, е чакай малко де! И аз писмо не получих, ама чакам в петък да видя оня, дето има да ми връща пари. ;)