27 септември 2007

Щастието


Преди време бях писала нещо за Бог и за Щастието. Сетих се, когато видях нещо хубаво и истинско. Посланието, пратено ми като поздрав от приятелка, ми дойде като по поръчка в момент на трудност и емоционален срив. Който има нужда от малко философски, но истинси думи за човешкия живот и щастие, може да изгледа, изслуша и осмисли това.




Някой да се просълзи като мен?


:)


А някой да остана равнодушен?

5 коментара:

GaN каза...

Трябва по-често да си припомняме такива неща, за да останем хора. Иначе сме обречени да станем зли, завистливи и изолирани поради собствената си жестокост, алчност и омраза.

Мерси за това нещо Нела!

Анонимен каза...

&:) Какво да кажа освен Благодаря, че си ми редовен читател!

Silvy каза...

Не знам как стана така, че да попадна на това точно в момент, когато имах нужда от нещо подобно..Но се радвам, че се случи..Понеже сега се чувствам доста по-добре :)
Колкото и изтъркано вече да звучи - Благодаря :)

Анонимен каза...

Благодаря на Свежо.нет, че попаднах на твоя блог! Страхотно ми хареса богатството на теми и интерпретацията им. Ако имах време, бих си преписала и аз като теб повечето мисли, приказки-притчи,имена на книги, преживявания...!Моля те, не изтривай нищо, макар темите да са постнати отдавна.Благодаря за хубавия български език, който използваш - толкова е рядко вече това удоволствие!

kenkal каза...

:) Благодаря за оценката! Нищо няма да трия на този етап, така че - спокойно! :)